Tästä omenapiirakasta tuli tilkkupiirissä suosittu. Piirakka syödään vaniljakastikkeen kanssa- Nopea ja helppo tehdä. Ja aineita aina kotona.
RUPIKONNA resepti
200 g voita
2dl sokeri
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhoa
2 tl vaniljasokeria
2.5 dl OMENAHILLOA
2 kananmunaa.
OHJE:
Voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet.
Ota puolet taikinasta pois.
Lisää toiseen puoleen 2 kananmunaa.
Laita voideltuun piirakkavuokaan ensin taikina missä on kananmunat.
Sitten levitä OMENAHILLO.
Päälle ripottele sivuun laitettu taikina pieninä " kokkareina"
Uuni 200 astetta noin puoli tuntia ( uunista riippuu 3o-40 min)
SYÖDÄÄN VANILJAKASTIKKEEN KANSSA.
Kommentit