Tästä omenapiirakasta tuli tilkkupiirissä suosittu. Piirakka syödään vaniljakastikkeen kanssa- Nopea ja helppo tehdä. Ja aineita aina kotona.

RUPIKONNA resepti

200 g voita

2dl sokeri

4 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhoa

2 tl vaniljasokeria

2.5 dl OMENAHILLOA

2 kananmunaa.

OHJE:

Voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet.

Ota puolet taikinasta pois.

Lisää toiseen puoleen 2 kananmunaa.

Laita voideltuun piirakkavuokaan ensin taikina missä on kananmunat.

Sitten levitä OMENAHILLO.

Päälle ripottele sivuun laitettu taikina pieninä " kokkareina"

Uuni 200 astetta noin puoli tuntia ( uunista riippuu 3o-40 min)

SYÖDÄÄN VANILJAKASTIKKEEN KANSSA.

 

Ei oo kauniin näköinen (RUPIKONNA) Mutta todella hyvää.Kannattaa kokeilla.JOS VIET TÖIHIN MUKANASI vie myös resepti.