Blogini kävijämäärä on pian 50000 ja sen kunniaksi järjestän kilpailun.Myös 50000 kävijä saa jotain. Kaikki voivat osallistua.Aikaa kolme viikkoa. Töiden kuvien lähettämisen viimeinen päivä on 6.2-11

Haastan kaikki blogissani kävijät

KÄNNYKKÄ PUSSI HAASTE - KILPAILUUN

Parhaat palkitaan.

Säännöt:

1.  Voit osallistua yhdellä tekemälläsi kännykkäpussilla.

2. Materiaali ihan mikä vaan,(esim huovutus, kangas, kudottu,virkattu,applikoitu, silkkinauhakirjottu........) Mielikuvitus vaan liikkeelle ja suunnittelemaan.

3. Työn pitää olla sinun itse tekemä ( saa käyttää apuna valmiita malleja kirjoista ja voit koristella työsi millä haluat)

4. Lähetä kuva tilkku@euralainen.com Tai lähetä kuva kännykkään puh 0445486774.  6.2-11 mennessä . Laita mukaan yhteystietosi. ( Voit myös lähettää kännykkäpussin postissa, niin kuvaan työsi ja lähetän Sinulle sen takaisin. Laita palautus postimerkki mukaan SOITA osoite)

5. Blogissa kävijät äänestävät palkittavat työt. Äänestää voi vaan kerran.

6. Laitan nimettöminä kaikki  työt esille blogiin äänestyksen ajaksi. Äänestyksen jälkeen töiden alle tulee tekijöiden nimet, blogiosoite tai nimimerkki ilmoita minulle millä tavalla haluat. Äänestys 7-11 päivä.

7. Jos sinulla on jo aikaisemmin tehty kännykkäpussi laita kilpailuun, Saa olla jo ennen julkaistu. Voit keksiä itse tai napata ideaa muualta.

8. Myös lapset voivat osallistua.(Ilmoita ikäsi)

9. Kun lähetät kuvan voit kertoa työstäsi muutamalla sanalla.

VAPAAT KÄDET, KUNHAN ON ITSESI TEKEMÄ

KAIKKI TOTEUTTAMAAN ITSEÄÄN

Jos kysyttävää laita sähköpostia tai soita kännykkääni.

Kaikki kilpailutyöt julkaistaan yhtäaikaa.