Haluan kiittää kaikkia osallistujia. Onnittelut voittajille. Kiitos äänetäjille.

Ääniä tuli yhteensä 237. Kävijämäärä 23.1 lähtien  n 7000.(3 viikkoa)

Kiinnostusta riittää tälläisille kilpailuille. Järjestin sen kunniaksi, koska kävijämäärä läheni 50000.

ma 7.2 tuli 50000 kävijämäärä täyteen .Ihan mahtava määrä on kävijöitä ollut. Laskurit on pelittänyt hyvin.Nyt on jo melkein 4000 tullut päälle.Käsityöt on mukava harrastus ja uusia ystäviä tulee paljon se mukana.

Olen niin paljon saanut positiivistä palautetta ja se on palkinnut vaivannäön tähän kilpailuun. Järjestän vielä joskus taas. kun juhlimisen aika tulee.

Negatiivistä tässä kilpailussa oli, kun ohjeita ei luettu ja tuli kommentteja pelkällä etunimellä ne poistin ,mutta jos oli sähköposti osoite niin sitten hyväksyin. Ja kaksi kuvaa ei tullut perille ollenkaan.( jos molemmat olisivat huomanneet tarkastaa etten ollut lähettänyt takaisin kuittausta, että on tullut perille tai olisivat soittaneet asia olisi korjaantunut 6.2 mennessä) Ja kaksi kuvaa oli niin epäselviä, ettei saanut mitään selvää, mutta lähettäjät jättivät osallistumatta ,kun heillä ei ollut ketään joka olisi ottanut uudet kuvat. Hienosti negatiiviset asiat saatiin sovittua.

37 oallistujaa yhteensä. Mahtava määrä. Kaikki olivat kauniita töitä.Poistan äänestyksen kommentit viikonloppuna. Sitten jää vain Kännykkäpussi näyttely. Sähköpostilla voi sitten kysellä äänimääräänsä.

Haluan kiittää myös näitä liikkeitä mahtavista palkinnoista.

Janome. Tilkkutex, Tilkkutarha, Soilin käsityötarvike, ( eijantilkut lasten palkinnot)

Kiitos kaikille ja hyvää kevättä.

Uutta bloissani, aloitan lähiaikoina (keväällä) pienten töiden " kuva- valmistus ohjeet koulun" millai aina kiireiltäni ehdin.

Kilpailu oli mukava kokemus.