Euran kansalaiopistolla oli voileipäkakku kurssi. Opettajana oli tyttäreni Kaisa Räsänen. 12 osallistujaa. Teimme parettain kakun, eli 6 erilaista kakkua. Oli broileri, kylmäsavu-katkarapu, metfusti, kinkku-pikkelssi, savulohi ja aurajuusto. Kaikki olivat tosi hyvän makuisia. Maisteltiin porukoitten kanssa kaikkia teen tai kahvin kera. Loput jaettiin kotiin vietäväksi. Kurssi oli suosittu - jäejestettiin kaksi kurssia
.
Tässä minun ja ystäväni Sinikan broileri voileipäkakku. Muotti oli tähden muotoinen.
Kostutimme leivät kanaliemellä.
Väliin laitimme:
1. paistettu broileri, koskenlaskia juusto, ranskankerma. ( Soseutettiin ja lisättiin kanalientä)
kurkku kuutioita
2 Pikkelsi, ranskankerma, majoneesi ( sekoitettiin keskenään)
3 sama kuin ensimmäiseen väliin + paprikakuutioita.
Päälle majoneesi-ranskankerma + koristelu.
Tässä kaikki kuusi kurssilla tehtyä voileipäkakkua.
Kommentit