Euran kansalaiopistolla oli voileipäkakku kurssi. Opettajana oli tyttäreni Kaisa Räsänen. 12 osallistujaa. Teimme parettain kakun, eli 6 erilaista kakkua. Oli broileri, kylmäsavu-katkarapu, metfusti, kinkku-pikkelssi, savulohi ja aurajuusto. Kaikki olivat tosi hyvän makuisia. Maisteltiin porukoitten kanssa kaikkia teen tai kahvin kera. Loput jaettiin kotiin vietäväksi. Kurssi oli suosittu - jäejestettiin kaksi kurssia

.

Tässä minun ja ystäväni Sinikan broileri voileipäkakku. Muotti oli tähden muotoinen.

Kostutimme leivät kanaliemellä.

Väliin laitimme:

1.   paistettu broileri, koskenlaskia juusto, ranskankerma. ( Soseutettiin ja lisättiin kanalientä)

kurkku kuutioita

2  Pikkelsi, ranskankerma, majoneesi ( sekoitettiin keskenään)

3  sama kuin ensimmäiseen väliin + paprikakuutioita.

Päälle majoneesi-ranskankerma + koristelu.

 

 

 

Tässä kaikki kuusi kurssilla tehtyä voileipäkakkua.